Zwanenmarkt

Vandaag heb ik de Swan Market in Rotterdam bezocht. Het is een leuke markt waar creatievelingen hun (zelfgemaakte) spullen verkochten, foodtrucks klaar stonden om de inwendige mens te verzorgen en het sfeertje compleet gemaakt werd door live muziek.

Het is een toffe markt om een middagje door te brengen met allemaal leuke spulletjes, creatieve mensen en leuke ideeën op te doen. Toen ik aankwam begon net een zangeres (Anouk Visée) met gitaar te zingen. Dat vind ik altijd erg knap. Zo kwetsbaar.

Uiteindelijk heb ik alleen een portemonneetje bij Feeling Happy gekocht. Na het eerste rondje had ik een klein lijstje van leuke artikelen in mijn hoofd. De portemonnee was de enige daarvan die ik niet zelf zou kunnen maken. Uit alle lekkere hapjes koos ik voor een hot and spicy chiptwister.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s