Adventure!

Dare yourself to live your own adventure. Deze tekst staat op een boekje dat ik in Portugal kocht en inspireerde me om een nieuw en lang gewenst avontuur te beleven. Het is op zijn zachtst gezegd rot dat ik het afgelopen halfjaar geen nieuwe passende baan heb kunnen vinden. De frustratie is groot wanneer ik weer een standaard afwijzing ontvang op een sollicitatie waarbij ik perfect in het profiel pas. Ik ben helaas steeds één van de vele. Het geeft mij wel alle tijd om me te richten op mijn andere passie: creatief zijn.

Uiteraard geef ik de strijd niet op. Ik blijf zoeken naar die leuke baan en tot die tijd hou ik mijn criminologische kennis warm door er regelmatig een blogbericht aan te wijden. Gaandeweg hoop ik een manier te vinden om het criminologische met het creatieve te combineren. Het zit al in de naam dus de rest zal vast spoedig volgen.

Ik zou het natuurlijk leuk vinden als mensen er plezier aan beleven om dit avontuur te volgen, maar belangrijker nog is het dat ik het gewoon leuk vind om mijn passies te delen. Ik heb al veel gemaakt, heb nog vele ideeën en verschillende plannen voor criminologische teksten. Voor die laatste kan ik mede putten uit de vele vragen die ik krijg wanneer ik vertel welke opleiding ik heb gedaan. Mochten er nog vragen open blijven, dan hoor ik dat graag zodat ik daar wellicht een leuk stukje over kan schrijven.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s