Bruiloftsgasten

De afgelopen maanden hebben we drie bruiloften gehad. Bij alledrie werd om een gevulde envelop gevraagd. Aangezien ik weinig plezier beleef met het vullen van een envelop, heb ik een alternatieve “envelop” gemaakt. Zo krijgt het bruidspaar het gewenste cadeau en heb ik lekker een middagje kunnen knutselen.

Voor deze bruiloft is het een soort melkpakje geworden waar we het geld en de gelukswensen in hebben gedaan. Uiteraard heb ik gekozen voor papier met envelopjes en hartjes erop, zodat we ons in zekere zin toch nog aan de wens van het bruidspaar hebben gehouden.

Het idee kwam uit het tijdschrift Cards & Scrap, nummer 24.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s