Scrap!

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat we onze tweede (eerder gingen we naar Portugal) huwelijksreis beleefden in New York en Florida. Van het eerste deel van de reis is het scrapbook al een hele tijd af. Deze week ben ik eindelijk begonnen met het Florida gedeelte.

De heerlijk zomerse temperaturen maakten het mogelijk om lekker in de tuin te scrappen. We hebben dat jaar in Florida ontzettend veel gedaan. Zo zijn we in alle vier de Disneyparken geweest, hebben we Busch Gardens bezocht en zijn we een aantal keer naar Sea World geweest. Het was geweldig! Dat is ook te zien aan het aantal foto’s dat we na afloop hebben laten afdrukken. Het zal nog een flinke klus worden om deze in een album te krijgen. Om het me gemakkelijk te maken en zoveel mogelijk foto’s te kunnen gebruiken, maak ik gebruik van verschillende mallen van Azza, Toga en Diamal.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s