Wereldhaven

Vandaag was ik op de Wereldhavendagen in Rotterdam. Het thema is dit jaar The Smartest Port. We hebben kennisgemaakt met diverse innovaties. Zo hebben we een stadsgraanzuiger en een baggerschip bezocht. Daarnaast hebben we een aantal koren zeemansliederen horen zingen.

Kleine kinderen mochten bootjes in elkaar timmeren en grote “kinderen” mochten meehelpen met een tekening. Van die kans heb ik gelijk gebruik gemaakt dus ik een bijdrage heb geleverd aan de grootste maritieme tekening. Uiteraard hield ik me netjes aan het thema en creëerde ik een bootje met één zeil, dobberend in het water.

img_3451


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s