Verjaardagen

De afgelopen week waren er een hoop jarigen in mijn omgeving en die hebben me best even bezig gehouden. Voor iedere verjaardag hebben ik een eigen kaart gemaakt en voor een aantal heb ik een persoonlijk element toegevoegd. Zo heb ik voor mijn vader een verjaardagsschaapje op de kaart gezet met bijpassende verjaardagswensen. Mijn vader vierde zijn verjaardag namelijk op Texel. 

Het is erg leuk om voor ieder een eigen kaart te maken. Al was dat niet altijd even makkelijk. Deze perfectionist is natuurlijk niet zo snel tevreden. Ik hoop dit nog lang vol te houden. Zolang de inspiratie me niet in de steek laat..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s