Amerikaans beursje

Aan het begin van de zomer was mijn nichtje jarig. Ze wilde ook dit jaar weer geld hebben. Deze keer was het doel haar reis naar Amerika, zodat ze daar kan shoppen. Nou dat begrijp ik wel. Je kan daar prima shoppen! 

Natuurlijk ging het geld niet in een envelopje. Speciaal voor mijn nichtje ben ik aan de slag gegaan om een beursje van karton in Amerikaanse stijl te maken. Leuk om alle opgehaalde centjes (briefjes natuurlijk!) in te doen en te gebruiken tijdens het shoppen.

Het idee kwam uit het tijdschrift Cards & Scrap, nummer 24.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s