Tasje

Het is deze dagen veel te warm om met de Ipad op schoot hele teksten over criminologie te typen, dus die komen later wel. Een beetje knutselen bij de ventilator leek me een beter plan.

Een paar maanden geleden kocht ik bij de Xenos vilt met de bedoeling daar een klein tasje mee te maken. Zo klein dat er precies een koptelefoontje in past. Ik heb nog nooit zoiets gemaakt dus het was even puzzelen, maar het is gelukt en het resultaat stelt me tevreden.

Nadat ik een stukje vilt op maat heb geknipt, heb ik de zijkantjes binnenstebuiten met een festonsteek vastgezet. Vervolgens heb ik het tasje weer gekeerd en heb ik de andere randjes met eenzelfde steek ‘versierd’. Daarna heb ik het knoopje erop vastgezet en een lusje met dezelfde garen gemaakt voor de sluiting. Het spannendste moment was natuurlijk het proberen of de koptelefoon erin past. Het paste precies!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s