Bruiloftsgasten (2)

Wat was Valencia fantastisch hè!? Ik hoop dat het is overgekomen in de verslagen en de vlog. Het valt niet mee, maar nu weer over tot de orde van de dag.

In april waren we te gast op een bruiloft van een vriendin. Zij zijn voor een paar jaar naar de andere kant van de oceaan verhuisd dus geld in een leuke verpakking was de beste optie. Ik koos uiteraard voor een koffertje met daarin het geld, de gelukswensen, hartjes en een katje aangezien ze hun kat mee verhuisd hebben. 

Vind je het leuk wat je zojuist hebt gelezen en wil je dat vaker lezen? Blijf op de hoogte door onderaan de pagina je e-mailadres op te geven of Crimitivity op Facebook te liken. Bij 100 volgers verloot ik een Crimitivity goodie bag!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s