Fotografeerklusje Gouda

Afgelopen zaterdag was ik bij de opening van de Terre des Hommes winkel in Gouda. Ik mocht ervoor zorgen om alles op de gevoelige plaat vast te leggen, voor een leuke herinnering. Het was weer erg leuk om te doen.

Processed with MOLDIV Processed with MOLDIV

Vervolgens hebben we toerist in eigen land uitgehangen. Gouda is een erg leuke stad daarvoor en het was ook nog eens heerlijk weer. We hebben wat rondgewandeld, gewinkeld en een nieuw spel gekocht bij een spelletjeswinkel waarbij de eigenaar werkelijk waar alle spelregels uit zijn hoofd kon vertellen. Onze lunch bestond onder andere uit (hoe kan het ook anders) een Goudse kaaskroket. Al met al een geslaagde dag!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s