Workshoppen voor de kerst

Kerst. Ik heb er een beetje een haat-liefde-verhouding mee. Toch ben ik er alweer een hele tijd mee bezig. De eerste kerstkaarten heb ik al gemaakt. Wanneer ik ze verzonden heb, zal ik er hier een paar delen. Daarnaast ga ik binnenkort met een groepje familie en vrienden kerststukjes maken. Aangezien ik hiertoe het initiatief in heb genomen, ben ik al een paar weken bezig met de inkopen daarvoor. Ik kan niet wachten tot het zover is!

Afgelopen dinsdag heb ik zelf een workshop gevolgd bij Doe@ding in Spijkenisse. Het was superleuk en gezellig om tussen gelijkgestemde creatievelingen een winters werkstukje te maken. Het resultaat mag er weer wezen en hoewel het er misschien niet op lijkt, zit er nog best veel werk in. Het venijn zit hem in het middelste plankje. Nu nog een mooi plekje in huis zoeken om het op te hangen. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s