Werk, Gemütlichkeit, hobby en gezelligheid

Negentien dagen na het plaatsen van mijn vorige bericht wordt wel weereens tijd om een bericht te plaatsen. Bij het starten van Crimitivity was ik van plan om de dag een bericht te plaatsen, maar dat bleek eerder lezers weg te jagen dan aan te trekken. Gek genoeg trekt het niet plaatsen van berichten ook nog aardig wat bezoekers, vooral op Facebook. 

De afgelopen tijd ben ik helaas te druk geweest om berichten te posten. Ik heb voor twee maanden (november en december) een projectcontract gekregen om lesprogramma’s in Mediawijsheid te maken. Een superleuke klus met veel vrijheid om de inhoud en vormgeving zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Tussendoor zijn we een lang weekend naar Duitsland geweest waar we verschillende kerstmarkten en dierenparken bezochten. Hoewel ik de taal slecht spreek en daardoor niet zo’n fan was van het idee om daar naartoe te gaan, heb ik me uitstekend vermaakt en hoop ik snel eens terug te gaan.

De afgelopen week was een drukke. Ik heb kerstkaarten gemaakt in tien verschillende uitvoeringen en het resultaat stemt me tevreden. Mede omdat de kaart door verschillende mensen al positief ontvangen is. Een deel ervan kon ik afgelopen vrijdag uitdelen toen ik met een groepje familie en vriendinnen kerststukjes maakte. De rest is aan de postbode. 


De komende tijd zal ik het regelmatig berichten plaatsen weer oppakken. Te beginnen met uitgebreider schrijven over bovenstaande onderwerpen. Wil je op de hoogte blijven? Like dan de Facebookpagina (zie onderaan de pagina) zodat je direct een mekding krijgt wanneer ik weer een nieuw bericht gepost heb. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s