Kerststaartje

Vandaag is het Driekoningen, de dag dat de kerstboom de deur uit moet zijn en je elkaar niet meer de Beste Wensen mag wensen. Wat een onzin eigenlijk. Ik wens iedereen het hele jaar door het beste.

Daarom doe ik vandaag een beetje dwars en neem ik de tijd om nog even terug te blikken op de kerststukjesactiviteit van 9 december. Het plannetje bedacht ik al een paar jaar geleden, maar in een appartement was het eerder geen optie. Nu we een tuin hebben, was het tijd om mijn plannetje in de praktijk te brengen.

Ik nodigde creatieve familie en vrienden uit en heb me uitstekend vermaakt met de voorbereidingen. Verschillende winkels ging ik af voor schalen, oase en versiering. Op de laatste dag kocht ik het groen. Uiteraard had ik veel teveel, maar dat was wel zo prettig. Zo viel er wat te kiezen.

Het was een hele gezellige avond en iedereen heeft zijn best gedaan op de kerststukjes. Zeker voor herhaling vatbaar!

kerststukjes-2016-crimitivity

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s