Happiness planner

Een tijdje geleden kocht ik bij de Hema deze Happiness planner. Ik heb er nog even over gedacht om korting te vragen vanwege de spelfout, maar dat leek me ook weer zo flauw. Daarbij vind ik zo’n schoonheidsfoutje ook wel wat hebben. Niks in het leven is tenslotte perfect.

Happiness planner

Ik ben dol op notitieboekjes en deze vond ik wel passend bij dit moment. Dit jaar staat namelijk in het teken van leuke dingen doen en me richten op wat mij energie geeft. Hoe kun je dat beter bijhouden dan met een Happiness planner? Juist ja.

Happiness planner2

De indeling is super handig. Het boek begint met een aantal pagina’s met “what makes me happy”. Hier heb ik al een begin gemaakt met een lijstje. Ook zijn er pagina’s met planners. Deze gebruik ik niet, want ik kan me daar op het moment toch niet aan houden. Op de linkerpagina schrijf ik in het kort de leuke dingen van de dag (vaak in een zin) en op de rechterpagina schrijf ik leuke dingen die ik binnenkort wil gaan doen. Onder “great ideas” schrijf ik een leuke quote die past bij wat ik geschreven heb.

Flower

Oja en de pen is van Søstrene Grene en schrijft heel fijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s