Vakantie-life-update

We zijn helaas alweer terug van vakantie. We hebben zo’n tweeënhalve week door Portugal getrokken. De eerste dagen sliepen we bij de meest gastvrije mensen in Maceira, hebben ons vervolgens laten vermaken in Portimão en zochten op de valreep nog even de drukte van Lissabon op, gecombineerd met het iets rustigere Estoril. Kortom, we hebben ons vermaakt en de verslagen gaan zeker volgen. Eerst nog even die foto’s uitzoeken..

Deze prachtige zonsondergang beleefden we in Alvor.

Voor de vakantie ging het niet goed, zoals ik ook al schreef in Het is wat het is. Mijn energiepeil had wederom een dieptepunt bereikt waardoor het me maar net lukte om nog halve dagen te werken. De vakantie heeft me goed gedaan. Ik voel me een stuk meer uitgerust en heb genoeg energie voor werk én leuke dingen. Zo had ik dinsdagavond mijn optreden met het popkoor. Dat is altijd weer genieten. Wat het extra leuk maakte, was dat ik een indrukwekkendje rijtje lieve mensen in het publiek had zitten. Ik zou vaker mensen moeten uitnodigen voor optredens.

Crimitivity - Popkoor 13 juni 2017.jpg
Volop genieten tijdens het optreden.

De afgelopen tijd heb ik ook wat meer nagedacht over werk, gesterkt door de leuke reacties op mijn blog Criminoloog zkt baan. Ik heb het zo slecht nog niet met werk waarmee ik mijn geld verdien én tijd genoeg over houd om leuke dingen te doen. Hoewel het niet mijn droombaan betreft, heb ik daarnaast wel de tijd om andere dromen te realiseren. Misschien wel met met Crimitivity en/ of een leuke vrijwilligersbaan. Alles staat nog open en dat is op dit moment erg prettig.

Deze kat geniet volop van haar leven in Lissabon. Wat een plaatje hè?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s