Projectjes waar je blij van wordt

Wist je dat Crimitivity ook een Instagram account heeft en dat ik daar regelmatig gezellige foto’s en leuke projectjes deel? Nou nu zeker wel. Kijk meer eens naar @crimitivity en volg me daar als je dat leuk vindt. Ik vind dat zeker leuk.

In dit bericht deel ik een aantal van die projectjes. Twee ervan zijn al af en met de andere moet ik nog aan de slag.

Een tijdje geleden alweer bestelde ik deze schattige inimini cactusjes op AliExpres. Ik heb hier namelijk al een hele tijd een shadowbox in de vorm van een hart liggen die erom vraagt opgeleukt te worden. Ik ga dat doen met foto’s en spulletjes waar ik blij van word. In cactus thema, dan past het mooi in onze keuken. Het resultaat deel ik uiteraard weer.

Geld cadeau geven is saai. Je stopt het in een kaart en/ of envelop en hoeft er verder weinig tijd in te steken. Bij Action kwam ik leuke geldenvelopjes, labels, honeycombs en bakkerstouw tegen. Dat geeft toch weer de mogelijkheid om het geldcadeau op te leuken en daar is de ontvanger dan ook weer dubbel blij mee.

Een ander aankomend projectje is het opruimen van alle crea spulletjes. Bij Wibra kwam ik deze leuke doosjes tegen en als liefhebber van dieren kon ik die natuurlijk niet laten staan. Wat een leukerds he?


Mijn meest recente project is dit cadeautje voor mijn nichtje. Bij Hema kocht ik allemaal leuke spulletjes en een zakje om het in te doen, aangevld met stempels en stempelkussens van Action. Voor het inpakken gebruikte ik twee soorten, bij elkaar passend inpakpapier, verschillende labeltjes en bakkerstouw. Het paste allemaal mooi in het zakje en de envelop paste nog precies door de brievenbus. Leuk om te maken en fijn om te horen dat mijn nichtje er blij mee was.

Processed with MOLDIV

Een paar weken geleden had ik een baal week. Het was warm, ik voelde me rot en ik kon me er niet toe zetten om iets nuttigs in huis te doen. Een bezoekje aan Action kan dan geen kwaad (met die prijzen & vrolijke spulletjes) en het waren allemaal zulke gezellige kleurtjes dat ik besloot een foto van de koopjes te maken. De ronde Ibiza stranddoek leende zich mooi om de spulletjes op uit te stallen. Ik kocht onder andere nog wat spulletjes om mijn scrapbook van Valencia mee af te maken, inpakpapier, een Handlettering en een Illustration werkboek. Die laatste twee zijn nog geen twee euro en hebben een super leuke inhoud.

Na wat twijfelen deelde ik deze foto toch op Instragram en het werd een van mijn meest gelikete foto’s. Grappig hoe dat kan gaan, maar ik snap het ook wel. Mij inspireren dit soort foto’s ook weer om aan de slag te gaan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s