Eén jaar Crimitivity!

Ik ben dol op schrijven. Ik ben creatief. Ik ben alweer vijf jaar afgestudeerd Criminologe. Ik vind het leuk om te delen. Uit deze ingrediënten is op 5 augustus 2016 Crimitivity geboren.

FullSizeRender 3

56 berichten verder..

Inmiddels zijn we alweer een jaar en 56 berichten verder en schrijf ik niet alleen over creativiteit en criminologie, maar ook over reizen en mindstyle Alle berichten die ik schrijf passen onder deze onderwerpen. Wist je dat je via bovenstaand menu alle blogberichten over dat onderwerp kunt vinden?

Crimitivity Animal Encouters 7

Mijn favoriet – Crimitravelty

Het bericht waar ik het meeste plezier aan heb beleefd om te schrijven is zonder enige twijfel Dieren knuffelen – Australië editie. Ik heb inmiddels ook de Maleisië editie geschreven en er komen nog een aantal versies over de rest van de wereld aan.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 14.24.56

Bezoekers favoriet – Criminology

Het bericht dat het meeste gelezen wordt en het vaakst gevonden via google is mijn bericht over Eiland Criminaliteit. Dit is tevens het eerste berichtje dat ik op Crimitivity gepost heb.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 14.27.14

Inspiratie favoriet Creativity

Van alle Creatieve berichtjes is Liefs uit Holland het meest gelezen. Het leuke van zelf eens terugkijken op een jaar berichten is dat ik weer allemaal creatieve uitspattingen terugzie waarvan ik alweer was vergeten dat ik ze gemaakt heb.

Schermafbeelding 2017-08-01 om 14.46.37
Meest spannend om te delen Mindstyle

Ik vind het leuk om te delen, schreef ik hierboven al. Maar sommige dingen deel je gewoonlijk niet. We delen graag dat het goed gaat, maar het gaat niet altijd goed en dat delen we toch liever niet. Dat is ook wat er over het algemeen verwacht wordt. Mensen vragen bijvoorbeeld altijd wel “Hoe gaat het met je?”, maar verwachten alleen een “goed hoor” en luisteren niet echt naar jouw antwoord.  In Het is wat het is besloot ik het eerlijke antwoord op de standaardvraag te delen en dat vond ik erg spannend. Wat het oplevert is begrip en steun uit soms onverwachte hoek en dat is heel fijn!

Schermafbeelding 2017-08-01 om 14.53.21

Wat is jouw favoriete berichtje van het afgelopen jaar?

Een jaar verder

Ik vind het nog steeds super leuk om berichten te schrijven en te delen. Mijn blog is ook af en toe een stok achter de deur om eropuit te gaan, creatief aan de slag te gaan en mooie foto’s te maken. Soms lukt het niet altijd om er een blog over te schrijven, maar een fotootje delen op Instagram lukt altijd wel.

Crimitivity Estramadura 8

De waardering die je krijgt, maakt het extra leuk en dat is nu ook meteen het lastige bij een blog. Je publiek bereiken, zorgen dat je gevonden wordt. Dat valt nog niet mee. Na een jaar heb ik zo’n 50 volgers verdeeld over verschillende Social Media kanalen (onderaan de pagina vind je de belangrijkste) en ik zou het leuk vinden als je me daar een beetje mee helpt. Dat kun je bijvoorbeeld doen door mij te volgen, door berichten te liken en/ of te delen. Welk Social Mediakanaal gebruik jij om Crimitivity te volgen?


2 reacties op ‘Eén jaar Crimitivity!

  1. Gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! Ik geniet altijd van je creatieve en reislustige posts en ben blij dat je dit blog gestart bent om je verschillende passies met de wereld te delen. Jouw manier om de wereld een stukje mooier te maken. ❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s