Creatief met Action

Als je net zoals ik regelmatig bij Action komt dan ken je het wel. Al die DIY pakketjes om lekker creatief aan de slag te kunnen. De pakketjes bevatten vaak uitgebreide instructies wat het voor iedereen geschikt maakt.. Toch?

Toegegeven, ik ben besmet met de cactusgekte. Dus toen ik de Marquee in cactusvorm zag liggen, moest ik die natuurlijk hebben. Ik heb helaas geen voor-foto, dus gelijk maar foto’s van het resultaat. In de doos zaten geen instructies of suggesties hoe de cactus te versieren dus hierbij een tip van mij.

Ik heb de cactus met schoolbordverf een kleurtje gegeven zodat ik er leuke tekstjes op kan zetten. Hug me blijf ik overigens ook een geinige tekst vinden voor op een cactus.

Crimitivity Creatief met Action 3

Bij Action vind je ook altijd leuke kleine setjes om sieraden mee te maken. De afgelopen tijd verzamelde ik deze drie setjes en vandaag ben ik ermee aan de slag gegaan.

Crimitivity Creatief met Action 4

Over deze Ibiza armbandjes was ik, gezien de kleuren, het meest enthousiast. Ik moest er helaas wel even mee terug naar de winkel, want de kraal met de letter “j” ontbrak en “oy” is niet wat ik in gedachten had. In dit doosje zaten wel instructies, maar die kwamen niet overeen met het plaatje. Op zich niet erg, dat houdt het spannend!

Bij het maken van de eerste armband kwam ik al snel tot de ontdekking dat ze veel te smal zijn. Ik heb drie van de vier armbandjes gemaakt zodat ik met de kralen van de vierde armband de andere drie groter kon maken. Met de resterende kralen zou je nog leuke bijpassende oorbellen kunnen maken. Om te voorkomen dat de armbandjes losschieten heb ik rond de knoopjes wat transparante nagellak gedaan en vervolgens de draadjes weer teruggestoken door de kraaltjes.

crimitivity-creatief-met-action-5.jpg

Het resultaat is super leuk en geweldig kleurrijk. Ze zeggen dat het vandaag de laatste zomerse dag is, maar met deze armbandjes kun je de zomer nog even vasthouden.

Crimitivity Creatief met Action 6.jpg

Met de kralen uit dit potje maakte ik een ketting. Richard wist me te vertellen dat die roze kralen vanwege hun vorm geluk brengen. Dat is nooit weg!

Crimitivity Creatief met Action 7

Ik miste in het potje twee knijpkralen om de sluiting en het ringetje te bevestigen. Deze had ik zelf nog in huis. Ik heb de kralen in gewenste volgorde neergelegd om het vervolgens aan het draad te rijgen. Het resultaat is een ketting op precies een leuke lengte.

Crimitivity Creatief met Action 8

Het laatste pakketje wordt een heuse cliffhanger. Ik heb dit armbandje namelijk niet af kunnen maken, omdat er in plaats van knijpkralen gewone kralen in het doosje zaten en die knijp je kapot. Ik heb wel ergens goudkleurige knijpkralen, ze moeten zich alleen nog even laten vinden. Het resultaat laat dus nog even op zich wachten.


6 reacties op ‘Creatief met Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s