Creatief met action (2)

Vandaag ben ik weer creatief geweest met Action pakketjes. Eerst heb je nog een resultaat tegoed van mijn vorige blog. Via Ali Express bestelde ik goudkleurige knijpkralen. Ik wilde ze eerst bij Pipoos kopen, maar daar waren ze belachelijk duur. Deze keer zaten er teveel kralen in het pakketje voor mijn pols dus ik heb er een paar over om oorbellen mee te maken.

Processed with MOLDIV

Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met nog drie andere knutselprojectjes. De slinger heb ik al een hele tijd in huis, ik denk niet dat dat pakketje nog te krijgen is. De andere twee liggen nog wel in de winkel.

Processed with MOLDIV

Ik ben begonnen met de tashanger. De roze kleur trok mijn aandacht! Het resultaat is erg leuk, al begrijp ik die oranje kralen niet helemaal. Ik gebruik de hanger om mijn saaiïge backpack verder op te leuken. Deze backpack (30 liter) bevat straks al mijn bagage voor twee weken vakantie en kan mooi mee als handbagage in het vliegtuig.

De slinger was het snelst gemaakt. Het is een kwestie van houten kralen rijgen met tussendoor een knijpertje. Misschien ga ik de kralen nog een keertje in leuke kleuren verven, maar voor nu vind ik het wel prima. De kaartjes zijn niet erg stevig. Je kunt er natuurlijk ook leuke kaarten of foto’s aan hangen.

Het 3D decoratiefiguur was ook eenvoudig in elkaar te zetten. Met de losse versiering heb ik niet helemaal het voorbeeld gevolgd. Dat vind ik veel te druk. Less is more, nietwaar?

Koop jij ook weleens zo’n creapakketje bij de Action? Welke heb jij als laatst gemaakt?


Een reactie op “Creatief met action (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s