Bloggers Block

Hoewel ik best nog wel wat ideeën heb voor blogposts, beginnen mijn ideeën toch ook wat uit te putten. De berichten die ik nog wil schrijven gaan over reizen, maar reizen zit niet in Crimitivity. Reizen is wel een deel van mijn leven en een onderwerp waar ik vrolijk van wordt, maar wel een bijzaak bij Crimitivity. Althans dat was mijn bedoeling.

Crimitivity Portugal Lissabon 15
Zo heb ik in 2017 bijvoorbeeld heel hard genoten van dit uitzicht na een flinke klim in Lissabon.

De laatste tijd ben ik veel aan het tekenen. Dat past wel binnen Crimitivity, maar laat zich weer niet zo goed in een blog vatten. Het is veel leuker om te laten zien. Daar heb ik wel een leuke vorm voor bedacht en ik ben hard bezig om dat uit te werken. Wordt vervolgd dus!

Processed with MOLDIV
Hoewel niet perfect, deze tekening van 2017 blijft mijn favoriet.

Als ik kijk naar de populariteit van mijn blogposts, dan strijden Eilandcriminaliteit en Creatief met action om de eerste plaats. Sowieso zijn berichten waar Action in voor komt, populair. Deze worden veelvuldig via Google en Facebook gevonden. Mocht je veel bezoekers op je pagina willen hebben, dan is dat een effectieve manier.

Processed with MOLDIV
Eilandcriminaliteit is mijn favoriet.

Voor mij is het wel een leuke manier om bezig te zijn en nieuwe bezoekers te trekken, maar ik wil uiteindelijk wel meer met mijn pagina. Ik geniet enorm van zelf creëren, tekenen, foto’s maken, zo nu en dan over Criminologie schrijven en oké ook reizen en daarover schrijven.

Crimitivity Creatief met Action 5
Als ik deze vrolijke kleurtjes zie, krijg ik spontaan zin in de zomer!

Voor de komende tijd heb je nog een paar Dieren Knuffelen edities (lees hier de Australië en de Maleisië editie) en een laatste blog over Napels. Hopelijk lukt het me om daarnaast wekelijks een blog in de nieuwe stijl te plaatsen.

Texel lente 5
Dieren knuffelen kan gelukkig ook dichter bij huis, gewoon in eigen land. 

Welk bericht vinden jullie het leukste? Waarover zou je meer willen lezen op mijn blog?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s