De geboorte van een geitje | Creatief week 1 2018

Elke week deel ik mijn creatieve uitspattingen met je. Deze week ben ik op pad geweest met mijn nieuwe (compact) camera en heb ik eindelijk de tekening van de cliffhanger afgemaakt.

We hadden de somberste december sinds 30 jaar dus toen in het eerste weekend van januari de zon zo heerlijk begon te schijnen, ben ik gelijk op pad gegaan. Fijn de natuur in! Ik bezocht het Eiland van Brienenoord waar weer twee Schotse Hooglander kalfjes zijn geboren.

Hoewel het erg koud was, heb ik genoten van de mooie natuur, het heerlijke zonnetje en de strakblauwe lucht. Ik maakte onderstaande selfie die ik ook al op Instagram deelde. Normaal vind ik mijn eigen selfies niet leuk, maar de kleuren in deze foto zijn zo mooi.

Mijn blogpost Tekeningen met een verhaal eindigde met een cliffhanger, namelijk deze:

Processed with MOLDIV

Ik heb de tekening eindelijk afgemaakt. Ik had er wat moed voor nodig. Ik was bang dat ik het tussenresultaat waar ik best tevreden mee was, zou verpesten. Ik maakte een filmpje van de geboorte van het tweede geitje.

Met het resultaat ben ik best tevreden en dat voor een eerste poging met dit medium. De tekening maakte ik met soft pastelpotloden van Conté à Paris op een getinte bladzijde van Talens. De inspiratie voor deze tekening komt van een foto die ik zelf maakte bij Schapenboerderij Texel.

Processed with MOLDIV


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s