Huismus | Creatief week 5

Ik ben een huismus. Thuis tjilp ik het meest ontspannen en misschien wel op mijn mooist. Zo bezien ben ik dan ook erg blij met mijn parttime baan waarmee ik genoeg verdien om de rest van de week lekker thuis aan te rommelen, aan Crimitivity te werken en te hobbyen.

img_1049

Al geniet ik natuurlijk ook van onder andere uitstapjes, afspreken met vriendinnen, zingen in het koor en reizen. Nu het steeds beter met mij gaat, is dat ook steeds meer mogelijk en dat is heel fijn. Een dagje thuis zijn na zo’n uitstapje of vakantie is dan extra fijn. Variety is the spice of life, nietwaar?

En die variatie breng ik met de seizoenen mee aan in huis. In januari kun je overal al bloembollen krijgen en dat is extra fijn aangezien het buiten voorlopig nog geen voorjaar is. Zo haal ik alvast het voorjaar in huis. Dit jaar heb ik Blauwe Druifjes, Hyacinten en Amaryllis in huis gehaald. Van die laatste maakte ik onderstaand stop-motion filmpje.

Onlangs waren we op Texel en ook daar nam ik een leuke souvenir mee voor in huis, namelijk tulpen die op het eiland gekweekt zijn. Het staat erg gezellig in huis én het doet me elke keer weer herinneren aan ons heerlijke weekend op winters Texel.

img_1068


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s