Updates! | Creatief week 8

De afgelopen zeven weken heb ik niet alleen de creatieve successen, maar ook verschillende uitdagingen met je gedeeld. Zo schreef ik over de teleurstelling van het haken en over de frustraties rondom digital art Tijd voor een update!

IMG_1252_Foto

De laatste tijd ben ik vooral aan het tekenen, maar dat betekent niet dat ik mijn andere hobby’s vergeten ben. Ik verwaarloos ze alleen maar een beetje.. Eind vorig jaar ben ik begonnen met het scrapalbum van onze vakantie in Portugal. Deze ligt nog steeds in mijn hobbykamer op me te wachten. Hoog tijd om er weer mee aan de slag te gaan. Misschien krijg ik ‘m nog wel af voor de volgende Portugal vakantie. Haha, niet!

IMG_5956_Foto

Een ander creatief klusje dat wat hoger op mijn lijstje staat, is een nieuwe Creatief met Action. Het leuke aan deze knutselpakketjes van Action is dat het een overzichtelijk klusje is, met een duidelijk beoogd resultaat én met ruimte voor eigen invulling. Ik wil vooral de tas graag gaan gebruiken, dus komende week moet het er maar eens van komen.

Processed with MOLDIV

Over het haken kan ik heel kort zijn: ik ben nog geen steek verder gekomen (pun intended).

Hoewel ik nog steeds plaatjes aan het verzamelen ben op Pinterest, blijkt het toch net een stap te ver om de haaknaald ter hand te nemen en mijn frustratie op dit gebied te lijf te gaan. Misschien moet ik het toch maar weer oppakken. Ohhh je kunt er zulke leuke dingen mee maken!

IMG_1245_Foto

Zoals gezegd ben ik de laatste tijd vooral veel aan het tekenen. Ik heb mijn schetsboek en etui met mijn favoriete tekenspulletjes bijna overal bij me. De stap om te gaan tekenen is dan ook het kleinst ten opzichte van mijn andere creatieve hobby’s. De laatste tijd ben ik een beetje op zoek naar mijn eigen stijl. Dat is nog best een zoektocht dus daar zal ik ook een keer een bericht over schrijven.

Mijn meest recente frustratie was die van digital art. Inmiddels heb ik het handschoentje van onze vrienden in China ontvangen en lukt het al veel beter allemaal. Het is nog veel oefenen voor ik er echt goed in word en alle functies van Procreate onder de knie krijg, maar voor nu ben ik best tevreden met de resultaten. Het leuke is de undo-knop die ik in het echte leven nog weleens mis..!

Schermafbeelding 2018-03-09 om 14_Foto

De laatste tijd gaat het een stuk beter met mij. Ik heb eindelijk rust gekregen en ook de ups & downs houden zich redelijk gedeisd. Zo nu en dan heb ik wel een flinke dip, maar daar kom ik dan ook wel vrij snel weer bovenop. Tijdens mijn meest recente dip maakte ik bovenstaande tekening met Procreate. Het is fijn om me in zo’n periode met creativiteit te uiten. Misschien ga ik er nog weleens over schrijven, maar voor nu laat ik het hierbij. Als je mij persoonlijk kent, vind ik het prima als je ernaar vraagt. Mensen vinden het vaak moeilijk om zulke vragen te stellen, bang om iets verkeerds te zeggen of dat het ongemakkelijk wordt. Mijn advies voor deze mensen is om vooral wel wat te zeggen of ernaar te vragen. Of het nou om mij gaat of iemand in je omgeving die met moeilijkheden te maken heeft. Het is juist ongemakkelijk als je niks zegt en het maakt  dat degene in moeilijkheden zich eenzaam voelt. Iets zeggen is altijd beter dan niets zeggen.

IMG_5092_Foto

Om toch een beetje met een vrolijke noot te eindigen, is het misschien wel lollig om te vertellen dat we (of nou ja ik) tegenwoordig een gevaar op vier pootjes in huis hebben lopen. Lizzy en ik hebben ontdekt dat ik allergisch ben voor haar speeksel – dat is blijkbaar mogelijk. Ze likte mijn wang waarna ik direct flinke blaren kreeg en branden dat het deed! Ik zal je de beelden besparen. Ik heb nog niet ontdekt of ik ook allergisch ben voor haar zus Jojo, maar ik hoef het ook niet zo nodig te weten. Voortaan maar een beetje uitkijken met knuffelen dus.


Een reactie op “Updates! | Creatief week 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s