Creatief met Action deel 1 | Creatief week 9

In mijn vorige bericht had ik ‘m al aangekondigd: tijd voor een nieuwe aflevering in de serie in Creatief met Action. Twee van de vijf knutselpakketjes heb ik (met een beetje hulp) deze week gedaan. De andere drie bespreek in de volgende aflevering.

Voor het eerste projectje heb ik hulp gehad van R. We zagen dit doosje voor 99 cent bij Action liggen en dat wekte onze nieuwsgierigheid. Het is de bedoeling dat je een figuur maakt waarmee je vervolgens met behulp van een app een stop-motion filmpje kunt maken. Je bouwt het figuurtje op om een stukje plastic dat je kunt bewegen zodat je, in dit geval, de slag en verschillende posities kunt brengen.

Het resultaat is leuk. Je kunt een hoop plezier beleven aan zo’n projectje voor minder dan een euro. Goed gedaan Action!

Zoals voorspeld heb ik ook de tas gemaakt. Deze is een stuk kleiner dan de foto op de doos doet vermoeden. Er kunnen A4-tjes in dus prima zo. Er zit een sponsje bij voor het verven, maar daar heb je helemaal niks aan. De spons gaat stuk zodra je ermee probeert te verven. Je kunt beter de verf op een palet doen en de verf met een kwast op de tas aanbrengen. Verder is het een leuk knutselpakketje om zelf een tas te beschilderen. Het enige wat ik zelf heb toegevoegd aan het ontwerp, zijn hartjes in die donkere letters. Dat geeft het net wat meer lucht.

IMG_5956_Foto

De komende tijd ga ik met de plantenhanger, Lightbox en konijnenslinger aan de slag.


3 reacties op ‘Creatief met Action deel 1 | Creatief week 9

  1. Leuk Heger, maarre zijn je pantoffels al afgehaakt? Ik heb een zg. Cutter van Brother. Scanncut heet dat machien. Ook leuk om mee te werken. Kijk maar eens op Internet. Groetjes aan Richard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s