Voorjaarsstukjes | Creatief week 12

Het afgelopen weekend was het pasen en daarvoor had ik een leuk creatief projectje bedacht waar ik ook R. voor heb weten te strikken!

Bij het in paasstemming brengen van het huis, kwam ik een doos voor met versiering voor paasstukjes tegen. In de kast had ik ook nog een heleboel potjes en in de tuin nog een doos met mos. Het enige wat ik nog maar hoefde te halen waren een paar potjes met bloembollen.

Met behulp van een beetje aarde en mos hebben we de bloembollen in de potjes gedaan en verder versierd met de spulletjes uit de paasdoos. Het resultaat is ontzettend gezellig, want ons hele huis staat nu vol met deze paas-/ voorjaarsstukjes. Ik hoop dat ze nog tot en met mijn verjaardag mooi blijven!

Paasstukjes 7

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s