Wie jarig is… | Lifestyle week 13

… trakteert!

Morgen ben ik jarig en daar horen natuurlijk visite, taart, slingers & ballonnen en cadeautjes bij!

Vorige week maakte ik dit kleine taartje om mijn verjaardag alvast met een vriendin te vieren. Uiteraard een konijnentaart, maar dat hoef ik niet meer uit te leggen toch?

Ik ben dol op cadeautjes (wie niet), maar hou niet van al te grote verassingen. Het duurste cadeau kocht ik daarom alvast voor mezelf en ga ik vannacht om 12 uur stipt uitpakken. Ik zit al jaren naar Fjällräven Kånken tas te kijken en ben digitaal verliefd geworden op de frost green/ peach pink kleuren combi. Vannacht gaan we elkaar in real life ontmoeten en ik ben benieuwd of de liefde er dan nog is. Spannend!

Wie jarig is trakteert natuurlijk niet alleen op jaloersmakende foto’s van taart en feestelijke tekeningen. Ik ben de beroerdste niet dus voor mijn volgers heb ik een speciale taart gebakken. De liefhebbers snijden naar wens een stukje digitale taart af. Geniet ervan! Dat doe ik ook.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s