Creatief met Action deel 2 | Creatief week 13

Na deel 1 kan deel 2 natuurlijk niet uitblijven!

IMG_5956_Foto

In het eerste deel maakte ik de tas en maakte R. het stop-motion klei figuurtje. Deze keer heb ik de Lightbox en konijnenslinger gemaakt. Met de plantenhanger heb ik nog een beetje ruzie..

img_1467

De trouwe lezer is de konijnenslinger al in het Feest der konijntjes bericht tegengekomen. De slinger is zo gemaakt en dat is ook weleens leuk. De staartjes moesten volgens de beschrijving op de juiste kleur konijn geplakt, maar ik werd er een beetje opstandig van. Ik heb ze allemaal gemixt en dat is wel zo’n leuk effect.

Hoppy Easter 2
De tekening heb ik zoals eerder gezegd nagemaakt van een tekening van Jojan.

Een stuk minder makkelijk is het knopen van de plantenhanger. Ik ben redelijk ver gekomen, maar ben gestrand bij de weitasknoop. Het plaatje op de beschrijving klopt niet. Daar was ik al snel achter en ik begrijp ook wel hoe het moet (denk ik), maar ik heb de concentratie niet om het op te lossen. We kunnen wel stellen dat alle creatieve klusjes die draad bevatten niet echt mijn ding zijn. Word vervolgd!

Crimitivity plantenhanger

De Lightbox was wel weer leuk om te maken. Wanneer het niks voor je is om een eigen Lightbox te maken, is zo’n pakketje van Action een prima alternatief. Om niet teveel te hoeven verven, heb ik de Lightbox eerst in elkaar gezet en toen de mogelijk zichtbare randjes wit geverfd. Na het drogen heb ik ‘m versierd met de bijgevoegde papiertjes, maar je kunt er natuurlijk ook andere voor gebruiken. Lampjes en afbeelding naar keuze erin en een leuk plekje in huis ervoor zoeken.

Crimitivity Lightbox Action

Ik ben zo goed voorbereid dat ik geen foto in de avond heb gemaakt dus we moeten het even hiermee doen. Geloof me maar dat dit een leuk projectje is met een prima eindresultaat. Wanneer de batterijen wat leger zijn, zie je de lampjes hopelijk niet meer zo zitten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s