Texel | Art Journal week 18

We zijn nu al zo vaak op Texel geweest en ik heb er ook al een aantal keer over geschreven dat het tijd is om er een leuke nieuwe draai aan te geven. Deze keer heb ik getekend wat we gedaan hebben.

Ik tekende voor dit weekendje weg niet alleen mijn kleren en toiletartikelen, maar ook de tekenspullen die ik meenam. Mijn Moleskine Art plus schetsboek, Copic Ciao markers, Copic Mutiliner potlood en gum gingen mee. Iedere avond tekende ik wat we gedaan hebben.

Ik schat zomaar in dat deze wijze van verslaglegging geen verdere toelichting behoeft. Behalve dan dat we dit weekend met de ouders van R. op Texel waren, maar dat ik het nog niet aandurf om ze te tekenen. Daarvoor moet ik nog een beetje oefenen.


2 reacties op ‘Texel | Art Journal week 18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s