Aqua Brushes | Creatief week 19

Aqua Brushes zijn ontzettend handig. Geen gedoe meer met twee aparte potjes (voor de schone en vieze kwast) water. Het water zit gewoon in het penceel. Ik heb inmiddels vier verschillende in mijn bezit en aangezien ik één ervan voor mijn verjaardag heb gekregen, leek het me wel zo leuk om mijn ervaringen met je te delen.

img_1536-1

De goedkoopste optie vind je sinds kort bij Action. Wanneer je nog nooit met Aqua Brushes hebt gewerkt, is het een prima optie om het met die van de Action eens te proberen. Voor nog geen Euro heb je er twee. Je moet wel voorzichtig zijn met erin te knijpen, want als je niet oplet loopt het water zo langs de zijkanten op je papier.

img_1902

Mijn eerste Waterbrush kocht ik via AliExpress. Je moet er even op wachten, maar voor 0,85 cent krijg je er eentje thuisbezorgd. Met deze heb je al iets meer controle over het water gebruik en is qua uiterlijk lastig te onderscheiden van de volgende optie.

Voor de Sakura Koi Waterbrush betaal je zo’n vier euro en werkt weer een stapje beter dan de vorige. Wat dat betreft is deze brush de hogere prijs wel waar. Je kunt namelijk nog iets beter controleren hoeveel water er uit de kwast komt. Daarnaast zijn de haren van de kwast makkelijker schoon te houden (die van AliExpress nemen de kleur in zich op – al geeft dat niet af gelukkig).

img_1889

De Sakura Koi Waterbrush heb ik in twee maten: medium en small. Voor de gedetailleerde tekeningen is zo’n kleine kwast een must.

img_1868

De duurste optie komt van Pentel. Deze Aquash Waterbrush kost zo’n vijf euro. Om eerlijk te zijn merk ik ziet zoveel verschil met die van Sakura behalve dat het reservoir wat groter is. In dit geval is het maar net wat je prettig vind en dat is een kwestie van proberen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s