Ups & downs | Mindstyle Week 22

De afgelopen tijd heb ik een beetje gefaald. Ik had genoeg ideeën voor blogs om in te plannen tijdens onze vakantie, maar ik had er de energie niet voor. Ken je dat gevoel dat je enorm toe aan vakantie blijkt te zijn wanneer er een vakantie in beeld komt? Dat gevoel overviel me een paar dagen voor onze vakantie naar Portugal.

img_1813

Daar bovenop werd mijn liefste konijn en beste vriend Flappie in die dagen erg ziek. Hij kon niet meer eten (dat lag deze keer niet aan zijn tandjes) en was een kwart van zijn gewicht verloren. Bij de dierenarts kwam euthanasie ter sprake, maar daar had Flap geen zin in en begon langzaam weer wat te eten.  Hoewel ik het liefst thuis was gebleven om mijn beste vriendje te verzorgen, was dag helaas geen optie. Gelukkig wilden de ouders van R. voor hem zorgen. Ze hebben hem enorm vertroeteld, waar hij enorm van heeft genoten. Helaas heeft het niet mogen baten. Op 28 mei is hij overleden. Gelukkig heeft hij wel zijn eigen tijd kunnen kiezen en is hij zelf ingeslapen. Het is erg gek om mijn maatje na bijna negen jaar samenzijn te moeten missen, ik had hem nog wel negen jaar bij me willen houden!

img_2047

De vakantie zelf was, ondanks het verdriet, heel fijn. We hebben enorm genoten van onze favoriete vakantiebestemming. Van wat we gedaan hebben heb ik een artsy travel journal bijgehouden. Het was heel leuk om onze belevenissen te tekenen en ik heb er nog flink werk aan om het af te maken. Over een tijdje hoop ik hier wat van te delen.

img_1852

Terug van vakantie, stond er een minder prettige activiteit te wachten. Ik moest me bij de kaakchirurg melden voor een behandeling die me behoorlijk tegen is gevallen. Na de behandeling was de pijn van de ontsteking gelukkig gelijk weg, dus het was het wel waard – en ik voelde me badass!

img_1805

Een paar dagen daarna was onze trouwdag. Het was precies vijf jaar geleden dat we getrouwd zijn. Na onze trouwdag vijf jaar geleden baalden we al dat we onze outfits niet meer aan zouden doen. We namen ons toen voor om het vijf jaar later te vieren, in vol ornaat! Dus ik ging terug naar Anastasia om mijn jurk in te laten korten en het resultaat was helemaal top!

img_6814_foto

We moesten wel een beetje tactisch foto’s maken, want mijn wang was nog dik en blauw. Daarmee hadden we wel gelijk een thema te pakken voor de shoot. We hebben ontzettend genoten van deze dag met een fijn etentje in mijn favoriete Hotel New York en een nachtje in de hotelkamer met wijds uitzicht over de Maas.

img_2065
Ieder jubileum maar ik iets voor R. Dit jaar was het ons houten jubileum en daarbij kwamen de scrabbleletters goed van pas.

De komende tijd komen er weer wat uitdagingen op ons pad daardoor kan het zomaar komen dat mijn berichtjes een beetje achterblijven. Dan weet je dat. Ik ga wel mijn best doen om zo vaak mogelijk iets te delen, want ik heb een heleboel ideeën!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s