Feest! | Creatief week 24

De afgelopen tijd viel er weer wat te vieren in mijn omgeving en daar heb ik een paar leuke kaartjes voor gemaakt.

Mijn nichtje is geslaagd voor haar HAVO examen en dat verdient natuurlijk een kaartje. In de hoofdrol kat Moos in een cartoonachtig “vachtje”.

Voor een verjaardag maakte ik bovenstaande kaart. De ontvanger is gek op schildpadjes dus de keuze voor het onderwerp was snel gemaakt.

De laatste kaart maakte ik voor een gecombineerd feestje; een verjaardag én afstudeerfeestje. Ik had helaas geen goede foto van hond Wietze, dus het was een beetje gokken bij de tekening van zijn vacht.

img_2129
Foto is gemaakt door Isabel

Het is best spannend om iemands huisdier te tekenen, ik wil tenslotte niemand beledigen. Gelukkig ben ik een stuk meer geoefend in het tekenen van dieren (ten opzichte van mensen). Dat maakt het een stukje makkelijker én het is super leuk te horen dat de ontvanger er blij mee is. Dat maakt mij weer blij!

Wil jij ook een leuke tekening van je huisdier? Of wil je een kaart van iemand anders huisdier om te versturen? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina. Voor niks gaat de zon op, maar over een passende vergoeding worden we het vast wel eens.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s