Just swinging by | Creatief week 27

Vandaag even geen lang verhaal, maar een verzameling tekeningen van de afgelopen tijd.

Na de Teekentour in het Rijksmuseum heb ik wat geëxperimenteerd met het idee om van binnenuit te tekenen. Ik begon bij de camera en heb daaromheen de handen, armen, bovenlijf, benen en hoofd getekend. Het werkt echt! De fotograaf is mooi in verhouding.

Over het algemeen ben ik niet zo bezig met de juiste verhouding. Mensen in de juiste verhouding tekenen is juist saai. De boom heb ik ook van binnenuit getekend en dat werkt goed, want dit is de eerste boom waar ik tevreden over ben.

Na vooral veel aquarel- en potloodillustratie ben ik opnieuw verliefd geworden op mijn markers. Wat een luxe om te kunnen afwisselen met al deze mooie media!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s