Twee jaar Crimitivity | Crimitief Week 29

Vandaag bestaat Crimitivity alweer twee jaar. Het is alweer twee jaar geleden dat ik het bericht Eiland Criminaliteit plaatste. Dit bericht is nog altijd één van de meest gelezen bericht op mijn blog.

Processed with MOLDIV

Het afgelopen jaar is het bericht Creatief met Action verreweg het meest gelezen. Het was ook een leuk bericht om te schrijven met al die leuke knutselpakketjes van Action.

Crimitivity Creatief met Action 5

Een ander creatief bericht dat veel gelezen is, is Tekeningen met een verhaal. Ik heb hier ook veel plezier aan beleefd om dit bericht te typen. Leuk om dat ook terug te zien in het aantal lezers.

Processed with MOLDIV

Het populairste reisbericht is die van onze Citytrip naar Napels. Hoewel deze vakantie niet onze favoriet is, is het toch fijn dat vele anderen wat aan onze tips hebben.

Crimitivity_Italie_Napels23

De laatste tijd ben ik vooral veel aan het tekenen. Wanneer je me op Instagram volgt, heb je er waarschijnlijk al vele gezien. In het begin deelde ik zowel foto’s als tekeningen op Insta, maar dat bleek niet bevorderlijk voor het bereiken van vasthoudende volgers. Voor mijn foto’s heb tegenwoordig een nieuw account. Mocht je het leuk vinden om mijn foto’s te zien dat kun je me hier ook volgen.

Processed with VSCO with f2 preset

Mijn meest populaire bericht op Instagram is die van Texel. Heb je het bijbehorende bericht al gelezen? Ik heb ervan genoten om mijn Art Journal van dit weekendje weg te maken. Op dit moment ben ik druk bezig met die van onze vakantie in Portugal. Hopelijk kan ik daar snel iets van delen.

img_1884-3

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s