Drawing Challenge | Creatieve update

Lieve mensen, na mijn tweejarig jubileum heb ik niks meer gepost. Ik had er een goede reden voor, maar ik kan deze helaas niet delen aangezien ik er nog middenin zit. Toch ga ik proberen het schrijven weer een beetje op te pakken. Al zullen het wat minder woorden zijn en meer illustraties, want tekenen lukte me de afgelopen tijd wel.

Begin augustus zijn we naar Tilburg geweest om de verjaardag van R te vieren. Een taartje eten in een andere stad is net wat meer bijzonder, nietwaar? Voor we de stad in gingen, bezochten we kunstenaarsbenodigdhedenwinkel (past helaas niet op een scrabblebord) Antoon de Jong. Dat is een hele mooie winkel en ze hebben er ontzettend veel zeg! Ik kocht er de aquarelleerbare waskrijt van Reeves en maakte er gelijk bovenstaand landschapje mee.

img_2955

Eind augustus heb ik voor het eerst meegedaan aan een Drawing Challenge. Je krijgt dan een lijstje met woorden die je bepaalde periode moet tekenen. Elle Aime had er ook nog kleuren aan gekoppeld wat voor een extra uitdaging zorgde.

Het was super leuk om aan zo’n challenge mee te doen. Het biedt inspiratie en vergt creativiteit om een leuke draai aan de opgegeven woorden te geven. Welke vind jij het leukst?

Gebruikte materialen:
~ Fabriano Aquarel briefkaartblok
~ Canson Aquarelblok A4 300gr
~ Winsor & Newton Cotman Aquarel set pocketbox
~ Pentel Waterbrush


4 reacties op ‘Drawing Challenge | Creatieve update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s