Mijn favoriete eiland | Creatieve update

Tijdens de eerder genoemde Drawing Challenge waren we in het weekend op mijn favoriete eiland in de waddenzee.

Als je me al wat langer volgt, weet je natuurlijk precies welk eiland ik bedoel. Het was het laatste weekend van de zomervakantie dus het was nog goed druk op het eiland. Lammetjes knuffelen was er niet bij, want de kleine kinderen hielden de knuffelhoek bezet. Dit grote kind komt nog weleens terug in rustiger tijden. Op Instagram zag ik dat de eerste ooien alweer gedekt zijn.

img_2700

Het was een kort weekendje dus we hebben niet zoveel gedaan, maar het was evengoed perfect en we zijn heerlijk uitgerust.

Gebruikte materialen:
~ Schut Terschelling Aquarelblok 30×30 cm, 300 grs
~ Winsor & Newton Cotman Aquarel set pocketbox
~ Panduro penselen


Een reactie op “Mijn favoriete eiland | Creatieve update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s