Luxeproblemen | Creatieve update

Na ons weekendje Texel, hadden we nog een week om ons voor te bereiden op de verbouwing die volgens meeste mensen het meest verschrikkelijk is om te ondergaan. Die van de badkamer.

 

Aangezien we tijdens deze verbouwing aan huis gekluisterd zouden zijn, hebben we het weekend nog een klein uitje gehad. Het waren de Wereldhavendagen in Rotterdam en daar willen we altijd wel even kijken. We begonnen de dag uiteraard nog even bij één de kunstenaarsbenodigdhedenwinkels die Rotterdam rijk is, namelijk Harolds. In de markthal aten we nog een Rotterdams kaaskroketje en R een niet zo Rotterdamse yakitori. Waarna de havenpret kon beginnen.

img_2846

Ik kocht bij Harolds papier welke geschikt is voor meerdere media, twee nieuwe kleurtjes potloden, een nieuwe kleur pen en een roze micron (gebruikte materialen vind je onder dit bericht). Deze materialen heb ik natuurlijk thuis direct uitgeprobeerd. Een goede reden om weer eens op verschillende meisjes te oefenen en te experimenteren met verschillende soorten lijnwerk.

5c43c8bf-fa46-43a5-bfa8-74d334d98c8d

Hoewel ons van verschillende kanten werd aangeboden gebruik te maken van hun douchefaciliteiten, wilde ik me toch het liefst thuis kunnen opfrissen. Op internet kocht ik een klein badje die we mooi op zolder kwijt konden. En zo kwam het dat ik iedere dag heerlijk in bad kon.

164934f3-55a1-4873-af36-61b5ea8e2df4

Hoewel het badje heerlijk ontspannen was, waren die mannen de hele dag over de vloer maar wat vervelend. Ik ben gehecht aan de rust in huis. Buiten dit kleine leed, viel ons de verbouwing alles mee hoor. Ze werkten hard, er werd elke dag door ze gestofzuigd waardoor het met de troep wel meeviel en het resultaat is prachtig.

Gebruikte materialen:
~ Daler Rowney heavy weight blok tekenpapier A5 220gr
~ Prismacolor col-erase
~ Derwent Coloursoft
~ Faber Vastell Polychromos
~ Bruynzeel Design
~ Micron PN roze
~ Pilot G-Tec C4 paars


2 reacties op ‘Luxeproblemen | Creatieve update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s