Herfst | Creatieve update

Ondertussen is het alweer herfst geworden. Op 21 september was de verbouwing alweer voltooid en was ik weer heerlijk alleen thuis. Ik heb alle zomerse accessoires verzameld en de herfstige ervoor in de plaats gezet.

42b9bf11-1748-439b-9aa1-2ca60fc38abc

Herfst is niet bepaald mijn favoriete seizoen. Ik hou niet van veranderingen en zeker niet als die verandering betekent dat de zomer weer voorbij is. Ik ben dan ook erg jaloers op onze katten die nu lekker hele dagen slapen. Ik neem er een voorbeeld aan door het gezellig in huis te maken met leuke lampjes en lekker te cocoonen.

Ik hang niet zo snel illustraties aan mijn eigen muur, maar voor deze heb ik een uitzondering gemaakt. Het lukt steeds vaker en beter om een concept te vinden zonder referentiefoto’s en dit herfsttafereeltje past perfect in ons interieur.

c542a8af-52d9-4a33-a923-4ce11f1b418a

Later maakte ik ook bovenstaand, maar die blijven lekker in mijn schetsboekje. Voor deze illustraties gebruikte ik weer wat nieuws namelijk Aquarel in pastelkleurtjes – al komt de pastel hier nog niet goed uit de verf (haha!). Ik ben nu bezig met een illustratie in pastelsfeer dus die volgt binnenkort.

Gebruikte materialen:
~ Flying Tiger Watercoloring book postcard
~ Daler Rowney heavy weight blok tekenpapier A5 220gr
~ Prima Marketing WaterColor confections – Pastel Dreams
~ Pentel Waterbrush


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s