Experimenteren | Creatieve update

Mijn verzameling kunstartikelen is inmiddels dermate gegroeid dat ik mezelf zo nu en dan uitdaag om eens wat te experimenteren.

img_2873

In mijn vorige bericht schreef ik al dat het me steeds beter lukt om puur vanuit mijn van fantasie te schetsen en ideeën op papier te krijgen. Zo ook met deze donkere wondere wereld. Het is niet helemaal geworden zoals ik in gedachten had, maar er zitten al een stuk meer elementen in dan ik gewend ben. Voor een eerste poging in dit thema ben ik best tevreden.

bdc9fa8a-3198-4e36-b905-5ef2986b9a5c-1

Als dit bericht geplaatst wordt, is het alweer een tijdje oktober. Dit jaar ga ik aan Inktober meedoen wat betekent een maand lang elke dag een tekening inkt delen (op Instagram). Ook hiervoor staan de onderwerpen alweer vast. Alleen met (zwarte) inkt tekenen is wel even wat anders dan ik gewend ben. Daarom heb ik van tevoren geoefend met onder andere een magic cat. In kleur zolang het nog kan.

Gebruikte Materialen:
~ Schut Terschelling Aquarelblok 30×30 cm, 300 grs
~ Winsor & Newton Cotman Aquarel set pocketbox
~ Panduro penselen
~ Pentel Waterbrush

~ Midori MD Notebook Cotton A5
~ Micron PN roze
~ Pilot G-Tec C4 paars en blauw


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s