Inktober | week 2

Aangezien het me prima is gelukt om week één van Inktober te volbrengen, besloot ik er nog een weekje aan vast te plakken. Ik moet toegeven dat ik er in de eerste week behoorlijk moeite mee had om van de kleur af te blijven. Ik had er ook een stuk minder plezier in. Terugkijkend op die eerste zeven inkttekeningen, zie ik wel de groei en dat werkt motiverend.

img_3047

Voor de eerste week had ik een beetje vooruit gewerkt en het koste me moeite om na een paar tekeningen niet met de eersten opnieuw te beginnen. Ik word er steeds handiger in. Ik krijg steeds meer ideeën over variatie in lijngebruik waardoor de tekeningen meer dynamiek krijgen.

img_3041
Dag 8: star
img_3042
Dag 9: precious
img_3044
Dag 10: flowing
img_3045
Dag 11: cruel
img_3046
Dag 12: whale
img_3052
Dag 13: guarded
img_3053
Dag 14: clock

Wil je het verhaal achter deze tekeningen lezen? Dat kan via Instagram. Als je het leuk vindt, kun je me daar ook volgen en zie je de nieuwste tekeningen als eerste.

Gebruikte materialen:
~ Talens ARTCreation schetsboek 160gr/m²
~ Artline Fineliner zwart 0,05 mm
~ Sakura Pigma Brush pen fine zwart
~ Pilot G-Tec C4 zwart, rood en oranje


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s