Inktober | week 3

Tijdend de derde week van Inktober waren we op vakantie. Aangezien ik een kleurrijke art journal wilde bijhouden, wilde ik niet ook nog alle Inktober benodigdheden meenemen. Ik moest dus een eindje vooruit werken om zo toch elke dag iets te kunnen delen.

img_3047

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat mijn tekeningen ook iets gemeenschappelijks hebben. Ik wilde graag een thema, een rode draad, om het mezelf nog wat lastiger te maken. Uiteraard koos ik voor dieren. Het was nog best lastig om bij de opgegeven prompts een passend dier te vinden, maar het is me gelukt en zo teken ik ook eens andere dieren.

img_3058
Dag 15: weak
img_3059
Dag 16: angular
img_3060
Dag 17: swollen
img_3062
Dag 18: bottle
img_3064
Dag 19: scorched
img_3065
Dag 20: breakable
img_3066
Dag 21: drain

Wil je het verhaal achter deze tekeningen lezen? Dat kan via Instagram. Als je het leuk vindt, kun je me daar ook volgen en zie je de nieuwste tekeningen als eerste.

Gebruikte materialen:
~ Talens ARTCreation schetsboek 160gr/m²
~ Artline Fineliner zwart 0,05 mm
~ Sakura Pigma Brush pen fine zwart
~ Pilot G-Tec C4 zwart, rood, blauw, paars en oranje


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s