Inktober voltooid

Het is inmiddels november en dat betekend dat Inktober voorbij is. Hoewel ik er niet altijd evenveel zin in had, heb ik geen dag gemist.

Het moeilijkste vond ik om geen kleur te mogen gebruiken. Natuurlijk mag het wel, maar het is niet de bedoeling en ik wilde het wel graag doen zoals het bedoeld is. Ik heb een paar keer de zwarte pen ingewisseld voor een gekleurde en verder heb ik de tekeningen netjes met zwart gemaakt.

img_3068
Dag 22: expensive
img_3069
Dag 23: muddy
img_3351
Dag 24: chop
img_3352
Dag 25:prickly
img_3355
Dag 26: stretch
img_3365
Dag 27: shock
img_3367
Dag 28: gift
img_3370
Dag 29: double
img_3371
Dag 30: jolt
img_3372
Dag 31: slice

Ik vond het wel heel leerzaam om met het gebruik arceringen en dikkere en dunnere lijnen dynamiek in de tekening te brengen. Ik denk niet dat ik nog veel tekeningen met alleen inkt maken. Geef mij maar kleur. Gelukkig heb ik nog een jaar om er iets creatiefs op te verzinnen. Ik vond het namelijk wel heel leuk om elke dag iets te moeten tekenen in een voorgeschreven thema.

Welke tekeningen zijn jouw favoriet? Dit zijn de mijne:

Wil je het verhaal achter deze tekeningen lezen? Dat kan via Instagram. Als je het leuk vindt, kun je me daar ook volgen en zie je de nieuwste tekeningen als eerste.

Gebruikte materialen:
~ Talens ARTCreation schetsboek 160gr/m²
~ Artline Fineliner zwart 0,05 mm
~ Sakura Pigma Brush pen fine zwart
~ Pilot G-Tec C4 zwart


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s