Over mij

Ik ben Heger, afgestudeerd criminoloog en ook ervaren in uiteenlopende creatieve hobby’s. Ik wil als criminoloog de wereld verbeteren. Dat was mijn plan, maar het is helaas een kleine branche waar de afgelopen jaren ook nog eens flink bezuinigd is en nog wordt. Ik ben in 2012 afgestudeerd en ben vrijwilligerswerk bij Slachtofferhulp Nederland gaan doen tot ik een superleuke baan kreeg in een TBS kliniek, waar ik door reorganisatie helaas niet kon blijven.

Mijn creatieve carrière begon al veel eerder. Met een teken- en schilder cursus op de basisschool. Later ben ik sieraden gaan maken, dankzij een vriendin ben ik kaarten gaan maken en mijn schoonfamilie heeft me aangestoken met het scrap-virus. Mijn moeder kon de mooiste kleren maken en ik hoop dat ook nog een keer te leren. Verder hou ik me bezig met fotografie, zingen met piano en in een band.

Met Crimitivity wil ik deze twee werelden combineren. De naam zegt het al: Crimi(nology) en (Crea)tivity. Geïnspireerd op de samenvoeging van mijn eigen  naam: He(nriëtte) Ger(dina). Wie weet kan ik de wereld wel een beetje mooier maken met mijn creativiteit, met zo nu en dan een criminologische inslag.